Home
The Ranch
Horses
Activities
Kyseessä on virtuaalihevonen /
This is a sim-game horse!


KILPAILUTULOKSET


» täytti kolme vuotta 12.11.2012
» ikääntyminen satunnainen (mukautettu reaali)

ARCADIA PENDRAGON - KUOLLUT 2018!

Perustiedot

22.10.2012 Yhdysvalloissa syntynyt morganinhevosori, viralliselta nimeltään Arcadia Pendragon

6-vuotias cremello herasilmillä, säkäkorkeus 155cm

askellajipainotteinen, kilpailutetaan ARJ:n alaisissa park-luokissa, toimii myös karjaratsuna

kasvattaja Christa | Arcadia Morgans, omistaja Break, VRL-05810

rekisterinumero VH12-059-0095


Luonnekuvaus

Drake on niitä poikia, jotka eivät koskaan kasva aikuisiksi. Olipa vuosia takana kaksi tai kaksitoista, Drake elää elämäänsä kaikesta huolimatta sillä ikuisella nuoren orin innolla, kulkien aikalailla hormoneidensa varassa. Sosiaalisen ja vilkkaan, mutta samalla usein myös tohelon luonteen ei pidä kuitenkaan antaa herättää ennakkoluuloja, sillä energisyydestään huolimatta Drake on vanhempiensa tavoin mitä hyväsydämisin tapaus. Draken vauhdikas elämäntapa antaa vain orista suotta turhan arvaamattoman kuvan, ei Drake ole ollenkaan niin kuumapäinen kuin miltä ori vaikuttaa vetäessään tarhassaan pukkilaukkaa hiekka pöllyten. Drakea ei vain useinkaan näe muuten vain seisoskelemassa aloillaan, ori kaipaa runsaasti tekemistä ja virikkeitä ollakseen tyytyväinen. Orilaumassa elely on vaikuttanut kuitenkin tekevän Drakelle hyvää, rauhoittaen hieman orin impulsiivista luonnetta, vaikka eivätpä ne äkkipikaiset eleet ole silti minnekään kadonneet vielä tänäkään päivänä.

Sosiaalisuus on yksi Draken hallitsevimmista piirteistä ja ori onkin usein ensimmäisenä hieromassa tuttavuutta niin uusien ihmisten kuin hevostenkin kanssa, onnistuen kuitenkin joskus myös säikäyttämään toiset vähän turhankin yli-innokkaalla lähestymistyylillään, hyvistä aikeistaan huolimatta. Drake vain on aina ollut mahdoton syliintunkija ja kyllä, myös todellinen varpaidentalloja, vaikka ori ei todellisuudessa tekisi tahallaan pahaa kärpäsellekään. Drake ei vain aina tunnu tajuavan omaa kokoaan ja voimiaan, ollen siksi usein hyvin hämmentyneen oloinen, jos joku ei häntä haluakaan lähelleen. Mutta kyllä Drakea joutuu auttamatta välillä komentamaan, eritoten taluttaessa sillä orilla on tapana touhottaa mennä eteenpäin pää viidentenä jalkana, jos hoitajalla ei ole jo heti valmiiksi riittävän tiukka ote riimunnarusta. Myös hoitaessa Drake on usein kärsimätön ja ikävä kyllä, kovaääninen, sillä jos ori ei hirnu lajitovereidensa perään, cremello kyllä saa kenen tahansa korvat vihlomaan kuoputtamalla kaviollaan tallikäytävän sementtilattiaa. Drakea saakin siis itseasiassa komentaa aika säännöllisin väliajoin eikä se silti estä oria levittämästä joka kerta harjakorin sisältöä ympäri karsinaa. Mutta se on Drake, pojankoltiainen, jolla on kaikesta huolimatta suuri sydän ja sitäkin suurempi vatsa, sekä tarve saada herkkujen lisäksi huomiota keinolla millä hyvänsä.

Draken kanssa ei aina välillä tiedäkään itkeäkö vai nauraa, mutta harvoin orille kyllä tulee suututtua - pieniä kivahduksia kuulee sitäkin useammin, mutta Drakelle on vain jokseenkin mahdoton olla vihainen. Ehkä se johtuu orin vilpittömän innokkaasta olemuksesta tai tavasta, jolla Drake kirjaimellisesti katsoo sinua hämmentyneenä pää vinossa, tajuamatta laisinkaan mitä oikein teet mahallasi ojanpohjalla siinä vaiheessa kun Drake oli päättänytkin jarruttaa kesken laukka-askeleen huomattuaan jotain mielenkiintoista tai pelottavaa tien varrella. Drake ei kyllä tosiaankaan ole se kaikista luotettavin maastoratsu, sillä vaikka menohaluja löytyy, Drake osaa olla välillä myös melkoinen hätähousu ja orilla on taipumusta nähdä välillä omia mielikuvitusmörköjään siellä täällä. Mutta kiltin luoteensa ansiosta Draken paikalta karkaamisesta ei sentään tarvitse huolehtia, ori ei ainakaan hylkää ratsastajaansa. Kovinkaan moni tilan cowboysta ei ole silti kuitenkaan erityisen innokas saamaan Drakea ratsukseen, sillä vaikka ori pärjää myös karjanajossa mukana, Draken arvaamaton käytös tapaa silloin tällöin aiheuttaa ongelmia ja harmaita hiuksia koko porukalle. Kentällä Draken suurin ongelma on puolestaan pääasiassa keskittymiskyvyn puute, mutta kun käyttää riittävästi mielikuvitusta treenien suhteen ja saa kuin saakin orin kulkemaan kunnolla, voi nähdä mihin komeasta cremellosta todellisuudessa onkaan! Ja vaikka Draken hoitaminen kilpailuissa on aikalailla tuskaista työtä, ori itse kyllä viihtyy parrasvaloissa ja yleisön edessä paremmin kuin hyvin.


Jälkeläiset

Rotu Syntymäpäivä Sukupuoli Nimi Emä
morgan 22.03.2014 ori RWR Aithusa Last Dance
morgan 21.03.2015 tamma RWR Spitfire Alouette Ashburn Fireflies
morgan 01.03.2016 tamma RWR Midnight Glow Ashburn Fireflies
morgan 10.01.2017 ori The Great Dragon King Minor Queen Procyon

Sukutaulu

i. Mochachino Tator ii. Rupted Tori (evm) iii. Treacle (evm)
iie. Eclipse Tutor (evm)
ie. Else Matters (evm) iei. Disappear (evm)
iee. Endlessly (evm)
e. Kasimira ei. Kasmir (evm) eii. Infatuation (evm)
eie. Lady Carlotta (evm)
ee. Malibu (evm) eei. Jellybean (evm)
eee. Honey Bee (evm)

Sukuselvitys

Draken isä, Mochachino Tator, oli 156 senttinen ruunivoikko morganinhevosori. Komeanvärinen Mocha oli nöyrä ja helppohoitoinen oriherra, joka tosin ratsuna osoittautui välillä melko energiseksikin pakkaukseksi. Haastetta tarjosi myös orin tapa nähdä omia mielikuvitusmörköjään siellä täällä, erityisesti maastoreissuilla. Mocha kuitenkin menestyi westernin parissa ja ori kilpailikin sekä WRJ:n alaisissa kilpailuissa että ASPHAn kilpakentillä.

Draken isänisä, Rupted Tori, oli 157 senttinen ruunivoikko morganinhevosori aivan kuten myös isänisänemä, 154 senttinen Eclipse Tutorkin. Isänisänisä, Treacle, oli sen sijaan 158 senttinen voikko.

Draken isänemä, Else Matters, oli 156 senttinen voikko morganinhevostamma, kun taas isänemänisä, Disappear, oli 156 senttinen cremello ja isänemänemä, Endlessly, 154 senttinen ruunikko.


Draken emä, Kasimira, on 155 senttinen cremello morganinhevostamma. Erikoisenvärinen Kasimira on kiltti ja reipas pikkutamma, jolla on kuitenkin taipumusta aristella aina jonkun verran kaikkea uutta vieraista ihmisistä uusiin tilanteisiin saakka. Rauhallisen ratsastajan käsissä Kasimira osoittautuu kuitenkin lahjakkaaksi westernratsuksi ja tamma onkin menestynyt niin WRJ:n parissa kuin ASPHAn kilpakentilläkin.

Draken emänisä, Kasmir, oli 156 senttinen voikko morganinhevosori, samoin kuin emänisänisä, 155 senttinen Infatuation. Emänisänemä, Lady Carlotta, oli puolestaan 155 senttinen rautias.

Draken emänemä, Malibu, oli 152 senttinen ruunivoikko morganinhevostamma. Emänemänisä, Jellybean, oli 155 senttinen voikko ja emänemänemä, Honey Bee, 149 senttinen ruunikko.
Copyrights

ulkoasu © Viivuska | ulkoasun kuvat © David Kingham (flickr.com - lisenssi) | tekstit © Break
hevosten kuvat © pidä hiirtä kuvan yllä nähdäksesi tekijäinoikeudet!