Home
The Ranch
Horses
Activities
Kyseessä on virtuaalihevonen /
This is a sim-game horse!


KILPAILUTULOKSET


» täytti kolme vuotta 21.11.2010
» ikääntyminen satunnainen (mukautettu reaali)

DEEP RED ION

Perustiedot

24.08.2010 Suomessa syntynyt paint - ori, viralliselta nimeltään Deep Red Ion

9-vuotias musta tobiano, säkäkorkeus 155cm

westernpainotteinen, työskentelee karjaratsuna, kilpailutetaan WRJ:n alaisissa luokissa

kasvattaja Sirpa & Virginia | Ionic, omistaja Break, VRL-05810

rekisterinumero VH12-052-0029


Luonnekuvaus

Vaikka kirjavassa Ravenissa virtaa myös täysiveriverta, ori on luonteensa puolesta täysi rauhallisuuden perikuva. Toisin kuin kuumaveriset esi-isänsä, Raven ei vähästä hätkähdä tai hermostu ja se antaa myös paljon anteeksi käsittelijälleen. Ulkoisesti Ravenista tulee kyllä mieleen ikään kuin ponikokoinen täysiverinen kirjavalla värityksellä, vaikka pääosin orin suvussa onkin vain painteja sekä muutama quarter. Mutta kuten sanottua, Ravenin käytöksen perusteella ei kyllä uskoisi orin silti omaavan tippaakaan täysiveriverta. Kiltti ja leppoisa ovat enemmänkin Ravenia kuvaavia sanoja, jopa täysi lapanen olisi osuva kuvaus, joskin hyvällä tavalla tarkoitettuna.

Raven on erittäin ihmisystävällinen luonne, ori viihtyisi vaikka kaikki päivät läpeensä rapsuteltavana ja paijattavana. Lapset ovat erityisesti ystävällisten hörinöiden kohteena, sillä mini-ihmiset ovat usein alku-ujoudestaan eroon päästessään mitä innokkaimpia silittelijöitä. Eikä Raven pahastu vaikka joku lapsista roikkuisi kiinni sen harjassakin, ori tietää kyllä että kaksijalkaiset, erityisesti pienet sellaiset, ovat hauraita ja heidän kanssaan pitää osata olla hyvin varovainen. Ei, Raven työntää vaan turvan syliin ja höristää korviaan kaikessa rauhassa, säilyttäen malttinsa tilanteessa kuin tilanteessa. Raven onkin siis arvatenkin hyvin helppohoitoinen ja miellyttävä ori, sen kanssa ei tarvitse jännittää lainkaan.

Rauhantahtoinen Raven tekee hyvin pitkälti kaikkensa miellyttääkseen muita ja sen näkee myös orin toimiessa ratsuna. Raven on erittäin herkkä sekä kuuliainen avuille ja sen kanssa kenttätyöskentely on lähes aina helpon ja vaivattoman oloista. Pienikokoisuutensa, mutta tällä kertaa lisäksi myös niiden laukkasukuisten isovanhempiensa ansiosta Raven on myös erittäin ketterä ja tarvittaessa nopea liikkeissään mikä tekee siitä myös erinomaisen karjaratsun. Raveniin voi myös luottaa eri tilanteissa, ori on maastovarma sekä muutenkin järkevä, turha säikkyminen tai temppuilu ei kuulu millään tasolla Ravenin tapoihin.


Jälkeläiset

Rotu Syntymäpäivä Sukupuoli Nimi Emä
ph 27.05.2015 ori Dallas Zombie Brivey Brandy Brie Rico
ph 16.03.2016 tamma MR Dancing In The Rain Mustang's Orabella

Sukutaulu

i. Deep Secret Ion ii. Deep Desert DJH iii. Dobby Lloyd
iie. The Genesis
ie. Secret Poem Ion iei. Secret of Ion
iee. Poetical Days GA
e. Angelita Ion ei. Sherman Ion eii. Sheridan Ion xx
eie. Red Avalanche
ee. Ambrosia Ion eei. West Ambient
eee. Okarito Lagoon

Sukuselvitys

Ravenin isä, Deep Secret Ion, oli 156 senttinen musta tobiano paintori.

Ravenin isänisä, Deep Desert DJH, oli myös 157 senttinen musta tobiano paintori. Isänisänisä, Dobby Lloyd, on puolestaan 151 senttinen ruunikko tobiano paintori, joka kilpailee lännenratsastuksen parissa. Isänisänemä, The Genesis, oli sen sijaan 157 senttinen mustankirjava paint-tamma.

Ravenin isänemä, Secret Poem Ion, oli 155 senttinen ruunikko frame paint-tamma atleettisella rakenteella. Isänemänisä, Secret of Ion, oli 151 senttinen ruunikko frame paintori vanhemmista West Ambient x Jannett's Goldilocks. Isänemänemä, Poetical Days GA, oli 159 senttinen rautias sabino paint-tamma.


Ravenin emä, Angelita Ion, oli 154 senttinen rautias frame paint-tamma, joka kilpaili aikoinaan menestyksekkäästi laukkaradoilla.

Ravenin emänisä, Sherman Ion, oli 156 senttinen kirjava paintin ja täysiverisen risteytys, joka kilpaili myös laukkaratsastuksen parissa. Emänisänisä, Sheridan Ion xx, oli puolestaan 164 senttinen kimo englantilainen täysiveriori. Komea Sheridan kilpaili laukkaratsastuksen parissa ja orin pitkä sekä vanhalinjainen sukutaulu onkin täynnä toinen toistaan hienompia täysiverisiä. Menestyneimmistä nimistä nostettakoon esiin Sheridanin emänisä II-palkinnolla kantakirjattu ja Champion-arvonimellä palkittu, upea vanhasukuinen La Siréne Wild Wind xx, isänisä YLA3-palkittu MVS Lord Fenton xx sekä isänisänemä YLA3-palkittu Wizzerria xx. Emänisänemä, Red Avalanche, oli puolestaan 150 senttinen ruunikko frame paint-tamma.

Ravenin emänemä, Ambrosia Ion, oli 153 senttinen punahallakko frame overo paint-tamma. Emänemänisä, West Ambient, oli myös 153 senttinen rautias frame overo paint-ori, jonka pitkä sukutaulu johtaa aina sellaisiin nimiin kuin Niittyvillan Harhailija ja Winning Sage. Emänemänemä, Okarito Lagoon, oli puolestaan 152 senttinen hiirakko quartertamma.
Copyrights

ulkoasu © Viivuska | ulkoasun kuvat © David Kingham (flickr.com - lisenssi) | tekstit © Break
hevosten kuvat © pidä hiirtä kuvan yllä nähdäksesi tekijäinoikeudet!